Hotel de la Couronne

Contact

HomeContact

Contactez-nous

U gaat akkoord met het privacybeleid

Ons bereiken

Met de auto

Het hotel ligt op minder dan drie kilometer van het hart van de stad Luik. Om er te komen neemt u de centrale as, namelijk de Boulevards d'Avroy en de la Sauvenière, en vervolgens de Guilleminsstraat. Het hotel ligt op de plaats aan het einde van de straat.

Vanuit Nederland of Duitsland is het gemakkelijk Luik te bereiken door de A25 te verlaten en de Quais du Roi Albert, de Dérivation, de l'Ourthe en de la Boverie te nemen, vervolgens de Rue Renoz, de Pont Albert, de Boulevard Frère Orban, de Avenue Blonden en de Rue Paradis, tot nummer 11, Place des Guillemins.

Het hotel ligt langs de E25, op één minuut van de afslag Avroy-Laveu (N°35). Of u nu uit Luxemburg, Nederland of Duitsland komt, het hotel is gemakkelijk te bereiken. Als u uit Nederland of Duitsland komt, is de snelste manier om het hotel te bereiken: u verlaat de A25 in Luik en neemt dan de kades.

 

Met de trein

Treinen verbinden het station van Guillemins met vele Belgische steden en gemeenten. Het hoofdstation van Luik is ook bereikbaar met de TGV van en naar grote buitenlandse steden. Het station heeft een commerciële hal, loketten (elektronisch en handmatig) en negen perrons. Een trein stopt hier elke twee tot drie minuten.

Met de bus

Talrijke buslijnen passeren en stoppen voor het station. Ze bedienen het stadscentrum maar ook de omliggende gemeenten (Sart-Tilman, Seraing, Tilleur, Jemeppe, Flémalle, Huy, Visé, Wandre, Herve, Chênée, Sprimont, Comblain-au-Pont, Esneux...). Een pendelbus biedt vervoer naar de luchthavens van Charleroi en Brussel-Zaventem, op reservering.

Met de bus bent u in 15 tot 20 minuten in het centrum. Op de Boulevard d'Avroy en de la Sauvenière is een rijstrook bestemd voor bussen. Dit betekent dat er geen files zijn, wat de kans op vertragingen aanzienlijk verkleint.

Vanaf de St-Lambert, Opera en République Française pleinen is het mogelijk om andere bussen te nemen naar andere bestemmingen, waaronder Vlaanderen.