Reserveer een kamer

Ontbijt & Bar

Reserveer hier een kamer

Ons Ontbijt

Elke dag bieden wij een warm en koud ontbijtbuffet aan, zoet en zout, zorgvuldig bereid met verse en lokale producten van 07.00 tot 10.00 uur van maandag tot en met zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.00 uur.

We differentiëren ons aanbod door elke dag zelfgemaakte specialiteiten te bereiden zoals de typische Spaanse omelet en pure chocoladetaart. Ook bieden wij dagdagelijks kwaliteitsproducten zoals roereieren, spek, bonen, brood en vers gebak. Een Express ontbijt wordt geserveerd aan een lagere kostprijs, tussen 07.00 en 11.00 uur van maandag tot en met zaterdag en tussen 8.00 en 11.00 uur op zondag, voor onze gasten die haast hebben en geen tijd hebben om werkelijk zich te installeren voor het ontbijt.

 

Bar

Wij nodigen u uit om te ontspannen in ons design en elegante bar. U kunt op elk moment van de dag een selectie van lokale bieren en koffie proeven in een warme sfeer. Een flatscreentelevisie toont de belangrijkste sportevenementen en het nieuws. Bovendien verzekeren wij u een strenge en discrete dienst om uw professionele vergaderingen in de beste omstandigheden te realiseren. De nieuwe "Apple Mac Corner" is beschikbaar met gratis toegang tot werken of surfen in vrede.

Hotel de la Couronne heeft geen restaurant, maar wij nodigen onze klanten uit om de sfeer van "rue des Guillemins" te ontdekken, die tal diverse restaurants die alle lokale specialiteiten serveren. “Chez Lequet” is onze favoriet, u zult er de beste Boulets à la Liégeoise proeven (Vleesballetjes).

Automaat

Voor uw comfort is er een automaat bij de ingang van het gebouw, waar u snacks en koude drankjes kunt meenemen in uw kamer of voor uw excursies.

Bekijk onze kamers
Bekijk onze conferentiefaciliteiten